باسلوق

آموزش طرز تهیه باسلوق خانگی خوشمزه

مواد لازم:

آب: دو و نیم پیمانه
نشاسته گل : ۱۵۰ گرم
پودر ژلاتین : 1 قاشق سوپ‌ خوری
شکر رژیمی : یک و 1/4 پیمانه (شکر معمولی : ۵۰۰ گرم)
جوهرلیمو : 1/8 قاشق چای‌ خوری
پودر نارگیل : به مقدار دلخواه
گلاب: 2 قاشق سوپ‌ خوری
مغز گردو و مغر پسته : به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

ابتدا نشاسته را در مقداری از آب سرد بریزید و مخلوط کنید.
پس از اینکه به خوبی حل شد آن را روی حرارت بگذارید و جوهر لیمو را هم به آن اضافه کنید.
محلول را پیوسته هم بزنید.

شکر را با مابقی آب مخلوط کنید و بعد پودر ژلاتین را به آن اضافه کنید و تا زمانی که خوب در آن حل شود هم بزنید.
در انتها نشاسته را هم به محلول اضافه کنید.

مواد را تا وقتی که غلیظ شوند به خوبی هم میزنیم و بعد گلاب را به آن اضافه میکنیم و زیرش را خاموش میکنیم.
در یک ضرف کمی پودر نارگیل بریزید و یک قاشق از مواد را روی آن بریزید و خلال پسته و گردو را داخل آن فرو کنید و مجددا روی آن پودر نارگیل بریزید.
پس از آماده کردن همه باسلوق ها آنها را داخل ظرف بگذارید و به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا به خوبی بگیرد.
توجه کنید که باسلوق خانگی به دلیل اینکه مواد نگهدارنده ندارد زود خراب میشود. حتما آن را داخل ظرف در بسته و درون یخچال بگذارید.

همچنین بخوانید: کاپ کیک قابلمه ای

ارسال دیدگاه