باقلوای عربی

باقلوای عربی

مطالب مرتبط

  • هیچ مطلب مرتبطی وجود ندارد.

باقلوای عربی

 

مواد لازم:

کره: ۵۰ گرم
خلال بادام و خلال پسته : به مقدار دلخواه
شیر عسلی: 1/2 قوطی
رشته عربی: یک بسته کامل

طرز تهیه:

رشته عربی را میتوانید از فروشگاه هایی که مواد شیرینی پزی میفروشند خریداری کنید.
به ازای هر بسته شما به نصف یک شیرعسلی و 50 گرم کره نیاز خواهید داشت.
رشته را در ابتدا خرد کنید و بر روی حرارت کم تفت دهید تا زمانی که کمی رنگ آن تغییر کند و حالت خامی خود را از دست بدهد.
مراقب باشید که بیش از حد آن را روی حرارت نگه ندارید زیرا این نوع رشته زود میسوزد.
یک ظرف پیرکس آماده کنید و مواد را داخل آن بریزید.

کره را ذوب کنید و در یک ظرف دیگر با شیر عسلی به خوبی مخلوط کنید.
مخلوط جدید را با مخلوط رشته ها ترکیب کنید و تا زمانی که به خوبی یکدست شوند آن ها را هم بزنید.
سپس مواد را صاف کنید و با استفاده از خلال بادام و خلال پسته روی آن را تزیین کنید.
برای یک ساعت  آن را در یخچال قرار دهید تا خوب بگیرد.
باقلوای عربی شما آماده شده است. آن را به قطعات کوچکتر برش دهید و داخل یک ظرف بچینید.

همچنین بخوانید: طرز تهیه چیزکیک

ارسال دیدگاه