طرز تهیه شیرینی فندقی ساده

طرز تهیه شیرینی فندقی ساده

مواد لازم

کره (آب شود تا به دمای اتاق برسد): 1 پیمانه
فندق پودر شده: 1 پیمانه
پودر قند: نصف پیمانه
پودر قند برای تزیین: به مقدار لازم
وانیل: 1/4 قاشق چایخوری
آرد: 2 پیمانه

طرز تهیه

ابتدا پودر قند راه به همراه کره در یک ظرف یریزیم و آنها را به خوبی مخلوط میکنیم تا در نهایت کاملا یکدست بشوند.
سپس پودر فندق را به همراه آرد و وانیل به مواد یکدست شده اضافه میکنم و مجددا شروع به هم زدن و ورز دادن میکنیم.
این کار را انقدر ادامه میدهیم تا یک خمیر صاف و یکدست به دست بیاید.

در مرحله بعد از خمیر گلوله های کوچک به اندازه یک توپ پینگ پنگ برمیداریم و آن را با دست به شکل هلالی درمیاوریم.
شیرینی ها را داخل ظرف با فاصله مناسب و منظم میچینیم.

از پیش فر را روی دمای 180 درجه سانتیگیراد قرار میدهیم تا خوب گرم شود.
سپس با ورق روغنی روی سینی فر را میپوشانیم.

زمان لازم برای آماده شدن شیرینی ها ده دقیقه است.
بعد از پختن وقتی که شیرینی ها را از داخل فر خارج کردیم همانطور که داغ هستند،
آنها را داخل پودر قندی که از قبل آماده کرده ایم میغلطانیم تا خوب به آن آغشته شوند.
شیرینی فندقی شما آماده سرو است.

همچنین بخواند: باسلوق

ارسال دیدگاه