آموزش تهیه شیرینی نخودچی بدون فر

مواد مورد نیاز برای شیرینی نخودچی بدون فر

آرد نخود چی : 1 لیوان
هل :  2 الی 3 عدد
شکر:  1 لیوان
کره : 1 لیوان

در ابتدا داخل یک ماهیتابه آرد را با یک حرارت ملایم مدتی تفت میدهیم تا بوی خام آن برطرف شود.
این کار تا زمانی ادامه میدهیم که عطر خوبی از آرد حس کنیم.

در این مرحله میبایست آرد را روی حرارت بردارید تا کم کم خنک شود.

سپس شکر و هل را در آسیباب بریزید تا حالت پودری بگیرند و با یکدیگر به خوبی مخلوط شوند.
بهتر است که از هل آسیاب شده آماد استفاده نکنید زیرا عطر و بوی آن به هلی که خودتان آسیاب میکنید نمیرسد.

در مرحله بعدی کره را داخل یک ماهیتابه دیگر میریزیم و میگذاریم روی حرارت تا ذوب شود.
سپس زیر گاز را خاموش کنید تا کره ذوب شده سرد شود. بعد از آن مخلوط شکر و هل را به آن اضافه میکنیم.
شروع به مخلوط کردن مواد با دست میکنیم تا جایی که به حالت خمیر در بیایند.
ورز دادن را تا جایی ادامه دهید که دیگر روی خمیر ترک خوردگی نباشد و یکدست شود.
اگر زیاد ورز دهید خمیر به روغن می افتد و این خوب نیست.

خمیر آماده شده را روی یک سطح صاف که با کاغذ آغشته به زیتون پوشانده شده با قطر 2 سانتیمتر پهن میکنیم و آن را صاف میکنیم.
با استفاده از قالب دلخواهتان خمیر را به برش های متعدد تقسیم کنید.
در نهایت کمی گلاب و یا زعفران را با قلمو روی آنها میزنیم و اگر دوست داشتید پودر پسته یا خلال بادام بر روی آنها قرار دهید.

پخت شیرنی ها بدون فر

شعله ی گاز را روی حرارت ملایم بگذارید و یک قابلمه روی آن قرار دهید.
داخل قابلمه یک الک یا سه پایه فلزی بگذارید. در قابلمه را بگذارید و حدود 15 دقیقه اجازه دهید که گرم شود.

حالا وقت آن رسیده که ظرف حاوی شیرینی هایتان را پایه های فلزی داخل قابلمه بگذارید.
قابلمه را با در با دمکنی بگذارید و اجازه دهید 25 تا 30 دقیقه پخته شود.
زمانی که دور شیرینی طلایی شد آن را از روی گاز بردارد.

شیرینی نخودچی ماندگاری زیادی دارد و میتوانید تا مدت ها آن را در یخچال نگه دارید.

همچنین بخوانید: طرز تهیه تیتاپ خانگی

ارسال دیدگاه