طرز تهیه تیتاپ

طرز تهیه تیتاپ

مواد لازم

تخم مرغ ۳ عدد،
آرد یک نیم پیمانه،
شکر یک پیمانه ،
روغن ۱/۲ پیمانه،
شیر ۱/۲ پیمانه،
بکینگ پودر

مواد میانی

پودر کاکائو دوقاشق ،
شکر یک قاشق غذا خوری،
پودر دارچین نصف قاشق مربا خوری

طرز تهیه

ابتدا تخم مرغ ها و شکر را خوب هم میزنیم ( حدود ده دقیقه) تا سفید و سبک شود ،
بعد روغن و‌ شیر را اضافه میکنیم و فقط چند ثانیه هم میزنیم ،
بعد آرد و بکینگ پودر را سه بار الک میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم،
در مرحله بعد قالب را چرب میکنیم و کف قالب کاغذ روغنی میزاریم
(فر از قبل حتما ۲۰دقیقه گرم کنید با درجه ۱۸۰)
نصف مواد را داخل ظرف میریزیم و ۲۰ دقیقه داخل فر قرار میدهیم

بعد از اینکه کیک پخت آنرا از فر خارج کنید
بعد مواد میانی را با هم مخلوط کنید (قبل از آن پودر کاکائو و دارچین را الک کنید)
مواد میانی را روی کیک پخش کنید به صورت یکنواخت،
بعد قالب را داخل فر بگذارید تا حدود ده دقیقه شکر آب شود ( میتوانید فر بالا رو روشن کنید)
شکر که آب شد بقیه مایع کیک را بریزید و  حدود ۲۰ دقیقه دیگر داخل فر قرار دهید تا کاملا با شعله کم بپزد.

تی تاپ شکلاتی

مواد لازم

تخم مرغ ۳عدد،
آرد یک پیمانه،
پودر کاکائو نصف پیمانه،
شکر قهو ه ای یک پیمانه
شیر ۱/۲ پیمانه ،
روغن ۱/۲ پیمانه ،
بینگ پودر

طرز تهیه

ابتدا تخم مرغها و شکر را خوب هم میزنیم تا سفید و سبک شود
بعد روغن و شیر اضافه کنید
سپس آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر را سه بار الک کنید و آرام با دست اضافه کنید،
قالب را چرب کنید و در کف آن کاغذ روغنی بزارید
( فر را از قبل ۲۰ دقیقه گرم کنید با درجه ۱۸۰)
نصف مواد را داخل قالب بریزید و در حدود ۲۰ دقیقه بگذارید داخل فر تا کیک بپزد،
قالب بگزارید بیرون تا کمی خنک شود
سپس روی آن سس گاناش سفید بریزید و بگذارید در جایی خنک  شود به مدت پنج دقیقه خودش را بگیرد
دوباره بقیه مایع کیک را بهش اضافه کنید و بگذارید داخل فر تا ۲۰ دقیقه با شعله کم ۱۶۰ بپزد

ارسال دیدگاه