طرز تهیه شیرینی نخودچی

طرز تهیه شیرینی نخودچی

طرز تهیه شیرینی نخودچی ساده و جذاب است و از جمله شیرینی های پرطرفدار ایرانی ها به حساب می آید.
شما نیز می توانید به راحتی این شیرینی خوش مزه را برای خانواده خود تهیه کنید
و از در کنار هم بودن و ایجاد لحظات شیرین با شیرینی نخودچی لذت ببرید.

مواد لازم:

آردنخودچی :یک پیمانه
پودر قند: نصف پیمانه
روغن جامد: دو سوم پیمانه
هل ساییده شده: نصف قاشق چای خوری
زعفران: به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا روغن جامد و پودر قند را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با همزن برقی میزنیم تا ترکیب روغن و پودر قند، خامه‌ای و پفکی بشود.
سپس کم کم آرد نخودچی و پودر هل را به آن اضافه می کنیم و با سرعت خیلی کم مخلوط می کنیم.

وقتی که مخلوط کردیم خمیری نسبتاً خشک به دست می آید،
خمیر را نباید خیلی ورز دهیم چون شیرینی سفت می شود فقط در حدی که پیوستگی داشته باشد آنرا مخلوط می کنیم.
خمیر به دست آمده را در نایلون میپیچیم و برای ۲۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خمیر استراحت کند.
پس از زمان گفته شده خمیر را با وردنه به اندازه یک سانتی متر پهن میکنیم و با قالب های مناسب،خمیر را قالب می زنیم.

اگر قالب شیرینی پزی کوچک ندارید از خمیر به اندازه توپ هایی فندقی شکل در بیاورید.
در مرحله آخر توپ های نخودچی را به سینی فر انتقال می دهیم و فر را به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد از قبل گرم شده قرار می دهیم،

بعد از ۱۵ دقیقه اگر دقت کنید فقط کمی سطح زیرین آنها طلایی می شود،
همین مقدار برای پخت شیرینی لازم است.

آموزش پخت شیرینی های خشک در عین سادگی و راحتی
نکات فنی و تجربه نیاز دارد که شما با تکرار دستور پخت می توانید تجربیات لازم را بدست آورید.

طرز تهیه شیرینی نخودچی
طرز تهیه شیرینی نخودچی

ارسال دیدگاه