طرز پخت شیرینی بهشتی

طرز پخت شیرینی بهشتی

طرز پخت شیرینی بهشتی ساده و جذاب است و از جمله شیرینی های پرطرفدار ایرانی ها به حساب می آید.
شما نیز می توانید به راحتی این شیرینی خوش مزه را برای خانواده خود تهیه کنید
و از در کنار هم بودن و ایجاد لحظات شیرین با شیرینی بهشتی لذت ببرید.

مواد لازم

پودر شکر: ۲۰۰ گرم
روغن جامد: ۲۰۰ گرم
آرد سفید: ۴۰۰ گرم
روغن مایع: ۵۰ گرم
وانیل: به مقدار لازم
پودر کاکائو: به مقدار لازم
زعفران و رنگ لبو: به مقدار لازم

طرز تهیه:

روغن مناسب شیرینی بهشتی را روی حرارت آب کرده و در یخچال می گذاریم
تا روغن حالت سفت به خود بگیرد
بعد شکر را به آن اضافه کرده و با حالت تند دور همزن میزنیم
تا سفید رنگ شود در این مرحله وانیل را اضافه می کنیم
و سپس آرد را الک کرده و به آرامی به مواد اضافه می کنیم و هم میزنیم.

در مرحله آخر روغن مایع را اضافه می کنیم و سپس خمیر به دست آمده را به چهار قسمت مساوی تقسیم می کنیم
به یک قسمت پودر کاکائو میزنیم و یک قسمت دیگر آن را زعفران آب کرده اضافه می کنیم
و یک قسمت دیگر آن را کمی رنگ لبو میزنیم و قسمت آخری را سفید نگه میداریم.

در مرحله دیگر یک قسمت از مواد را داخل قیف می ریزیم و بقیه قسمت ها را داخل یخچال می گذاریم.
برای پخت شیرینی بهشتی کف سینی فر را کاغذ روغنی می‌اندازیم
و شیرینی هایی راکه داخل قیف کردیم با فاصله از قیف رد می کنیم
و با درجه حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد و به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار می دهیم.
بعد از ۱۵ دقیقه صبر می کنیم تا شیرینی ها خنک شوند و بعد آنها را داخل ظرف مناسب شیرینی می چینیم.
نوش جان.

طرز پخت شیرینی بهشتی
طرز پخت شیرینی بهشتی

ارسال دیدگاه