طرز پخت شیرینی نارگیلی

طرز پخت شیرینی نارگیلی

طرز پخت شیرینی نارگیلی ساده و جذاب است و از جمله شیرینی های پرطرفدار ایرانی ها به حساب می آید.
شما نیز می توانید به راحتی این شیرینی خوش مزه را برای خانواده خود تهیه کنید
و از در کنار هم بودن و ایجاد لحظات شیرین با شیرینی نارگیلی لذت ببرید.

مواد لازم:
سفیده تخم مرغ درشت: ۴ عدد
شکر: ۱ پیمانه
پودر وانیل: ۱ قاشق چای خوری
روغن: ۷۰ گرم
پودر نارگیل: دو و نیم پیمانه

طرز تهیه:

ابتدا فر را با دمای ۳۲۵ درجه گرم می کنیم.
در یک ظرف استیل، سفیده های تخم مرغ و شکر را می ریزیم و ظرف را روی قابلمه آب در حال جوش قرار می دهیم
و سپس مواد داخل ظرف استیل را هم میزنیم وقتی مواد گرم شدند،
ظرف را از روی حرارت بر می داریم.

سپس وانیل، روغن و پودر نارگیل را درون آن می ریزیم.
در این مرحله درب ظرف را می گذاریم و آن را در یخچال می گذاریم وتا حدود یک ساعت به آن وقت می دهیم.
روی سینی فر کاغذ مخصوص شیرینی پزی قرار می دهیم
و از خمیر به دست آمده یک قاشق و با فاصله خمیر ها را می چینیم.
شیرینی ها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار می دهیم
تا طلایی شوند بعد از ۲۰ دقیقه سینی را از فر خارج می کنیم و می گذاریم
تا شیرینی ها خنک شوند سپس در ظرف مناسب می چینیم و میل می کنیم.

آموزش پخت شیرینی های خشک در عین سادگی و راحتی
نکات فنی و تجربه نیاز دارد که شما با تکرار دستور پخت می توانید تجربیات لازم را بدست آورید.
شیرینی نارگیلی بنا بر ذائقه ایرانی ها از انواع مختلفی برخوردار است
و بانوان خانه دار می توانند مطابق تمایلات خود و خانواده اندکی در طعم این شیرینی محبوب تغییر ایجاد کنند.

طرز پخت شیرینی نارگیلی
طرز پخت شیرینی نارگیلی

ارسال دیدگاه