کاپ کیک قابلمه ای

طرز تهیه کاپ کیک قابلمه‌ ای

مواد لازم:

شکر: 3 قاشق غذاخوری
آرد: 4 قاشق غذاخوری
پور کاکائو: 2 قاشق غذاخوری
شیر: 3 قاشق غذاخوری
بکینگ‌ پودر: 1 قاشق سوپ‌ خوری
روغن مایع: 1 قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ: 1 عدد

طرز تهیه:

در داخل یک ظرف تخم‌ مرغ و شکر را به خوبی با هم مخلوط میکنیم.
سپس بکینگ پودر ، پودر کاکائو و روغن را به مخلوط اضافه میکنیم و مجددا تا زمانی که یکدست شود به خوبی آن را هم میزنیم.
در آخر شیر را به مخلوطمان اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم.
یک قابلمه را روی گاز بگذارید و به اندزه نصف ارتفاع فنجان هایی که میخواهید استفاده کنید کف آن آب بریزید.
سپس زیر گاز را روشن کنید تا زمانی که آب به جوش بیاید.

انتهای فنجان ها را با روغن یا کره چرب کنید و به اندازه یک سوم آن مواد بریزید.
قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و فنجان ها را داخل آن قرار دهید.
پس از یک ربع که کاپ کیک ها به خوبی پف کردند شعله را خاموش کنید و برای یک ربع دیگر در قابلمه را با یک دمکنی بپوشانید و بگذارید کیک ها بپزند.
سپس اجازه دهید کیک ها سرد شوند تا به راحتی از فنجان خارج شوند.
میتوانید روی کیک ها را با خامه تزیین کنید.

 

همچنین بخوانید: آموزش تهیه شیرینی نخودچی بدون فر

ارسال دیدگاه